Ημέρες Ανοιχτών Αγροκτημάτων - Open Farm Days 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ημέρες Ανοιχτών Αγροκτημάτων - Open Farm Days 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2021

Περισσότερα από 50 αγροκτήματα  και επιχειρήσεις αγροτουρισμού στην Ελλάδα, ανοίγουν τις πύλες τους και σας προσκαλούν μέσα από τις 85 εκδηλώσεις να μοιραστείτε τοπικές ιστορίες, να ξεναγηθείτε στους χώρους τους, να πάρετε μέρος σε εργαστήρια και να αγοράσετε τα τοπικά προϊόντα τους.

Στόχος του ετήσιου θεσμού Open Farm Days είναι η σύνδεση του αστικού πληθυσμού με τη γη, τα τρόφιμα και τους αγρότες του δικτύου open farm σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας. Θα  γνωρίσετε τους παραγωγούς, θα κατανοήσετε από πού προέρχεται η τροφή μας, θα γνωρίσετε τον ζωτικό ρόλο που έχουν οι αγρότες στη φροντίδα της υπαίθρου και την βιωσιμότητα του αγροοικοσυστήματος και βέβαια θα δοκιμάσετε τοπικά προϊόντα απευθείας από τον παραγωγό.

Ενημερωθείτε για  τις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες ΤΟΥ OPEN FARM DAYS 2021  στη σελίδα  openfarmdays.gr καθώς και το 2ημερο πρόγραμμα εκδηλώσεων ανά περιφέρεια, κατηγορία και παροχές.

Λόγω του Covid-19, οι εμπειρίες των αγροκτημάτων είναι διαφορετικές φέτος. Ακολουθούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και οι περιορισμοί που καθορίζονται από τα αγροκτήματα. Αποφεύγουμε το συνωστισμό, κρατάμε αποστάσεις, φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους ή όπου υπάρχει συνωστισμός, πλένουμε χέρια!

Παρακολουθήστε τις οδηγίες για τη δημόσια υγεία που παρέχονται στο eody.gov.gr.

Μοιραστείτε την εμπειρία σας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με hashtag #OpenFarmDays2021 #OpenFarmDays

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *